Satsa på en bra vuxenutbildning

En vuxenutbildning är som det låter, en utbildning för vuxna. Att gå på en vuxenutbildning är inte fel, om det är så att du kanske inte har en sedan innan, eller om du helt vill byta bana i yrkeslivet. Det finns bra vuxenutbildningar att hitta, det via Montico. De erbjuder bland annat:

  • Kompletta yrkesutbildningar
  • Enstaka kurser
  • Läsa upp betyg i grundläggande ämnen

En utbildning för vuxna innebär oftast det samma som en gymnasieutbildning. Dock är det så att du måste vara 20 år eller över. Om du missade att gå gymnasiet som ung eller fick för låga betyg, så kan det vara bra att göra något åt saken.

Hos Montico kan du välja om du vill gå en komplett yrkesutbildning, läsa enstaka kurser eller läsa upp dina betyg.

Bra utbildning för vuxna

En vuxenutbildning är bra att gå, om det är så att du sakar en godkänd gymnasieutbildning. För det kan vara rätt svårt att få ett jobb utan rätt utbildning. Du kan som vuxen, över 20 år studera via Montico. Du har dessutom rätt att söka och få CSN. Du kan även få en anpassad studieplan. Bra om det är så att du vill kunna jobba samtidigt med.

Du måste gå via din egen kommun för att ansöka till en vuxenutbildning via Montico. Dessa finns att hitta över hela landet, eftersom de bedriver flertalet utbildningar runt om i landet.

Du kan hos Montico även lära dig ett helt nytt yrke, då de har utbildningar inom yrkesområden som svets, CNC, el och mer.